12.06.2022-21:23 (Son Güncelleme:12.06.2022-21:23)

Kaderimin Oyunu neden final yapıyor?

Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan ve sevilen dizi Kaderimin Oyunu dizisinden üzücü haber geldi. Kaderimin Oyunu dizisi neden final yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlandığı günden beri sevilerek takip edilen Kaderimin Oyunu dizisinin final yapacağını açıklamasından itibaren insanlar merakla dizinin neden final kararı aldığını araştırıyor. Peki Kaderimin Oyunu dizisi neden final yapıyor? Dizi reyting kurbanı mı oldu? Kaderimin Oyunu dizisinin finali ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kaderimin Oyunu final

Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği ve Star TV ekranlarında 24 bölümü yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi final yapıyor. İlk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin sıkı takipçileri olsa da dizinin reyting kurbanı olduğu açıklandı. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin yazdığı Kaderimin Oyunu dizisi her Cuma Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşan Kaderimin Oyunu dizisi reyting konusunda hedeflenen rakamlara ulaşamadığı için 2. sezona devam etmeme kararı aldı.


 24 bölümü yayınlanan dizinin son bölümü 17 Haziran tarihinde sevenleriyle buluşarak ekranlara veda edecek. Dizinin başrollerinde Meriç Araç, Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak gibi sevilen ve başarılı oyuncular yer alıyordu. 

gizemeroğlu@haber35.com.tr