26.05.2022-09:38 (Son Güncelleme:26.05.2022-09:38)

Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman final yapacak? Kaderimin Oyunu final tarihi belli oldu

Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’ndan sevenlerine üzücü haber geldi. Kaderimin Oyunu final tarihi belli oldu. Peki Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman final yapacak? Sorunun yanıtı haberimizde...

NGM Medya’nın yapımcılık görevini üstlendiği ve Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi hakkında son zamanlarda çıkan iddialara göre dizinin yayın hayatı kısa sürecek gibi görünüyor. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın yer aldığı dram türündeki dizinin hikayesinin hızlanması sebebiyle yakında final yapacağı iddia ediliyor. Bu haber dizinin sevenlerini oldukça üzerken konu hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler ise internet üzerinden araştırmalarını hızlandırdı. Peki Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman final yapacak?

Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman final yapacak?

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve Gül Abus Semerci’nin senaristliğini yaptığı Kaderimin Oyunu dizisi hakkında alınan son bilgilere göre dizinin final tarihi belli oldu. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Meriç Aral ile Sarp Apak gibi isimlerin yer aldığı Kaderimin Oyunu finali 26. bölümle beraber yapılacak.

Kaderimin Oyunu yeni bölümü 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.


Kaderimin Oyunu konusu nedir?

Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye'nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya'dan İstanbul'a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı hâlde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya'dan İstanbul'a dönmekte olan Mahir'le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.

Kaderimin Oyunu oyuncuları kimlerdir?

Başrollerini Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın paylaştığı ‘Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda; Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, Yeşim Gül Onur Bilge, Ayça Koptur gibi başarılı isimler yer alıyor.

muratcankilic@haber365.com.tr