25.09.2024-15:06 (Son Güncelleme:25.09.2024-15:06)

İzmir'de Feci Kaza: Alt Geçide Düşen Otomobilde 3 Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide düşerek ters döndü. Kazada, otomobilde bulunan 3 kadın yaşamını yitirdi, ağır yaralanan 2 kadın hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide düştü. Kaza sonucunda otomobilde bulunan 3 kadın yaşamını yitirdi, 2 kadın ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Eşrefpaşa'dan İkiçeşmelik yönüne seyreden 35 CBA 796 plakalı otomobilin henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide düşmesiyle meydana geldi. Çevredeki vatandaşların durumu fark edip ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.


3 Kadın Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Ters dönen otomobilde yapılan ilk incelemelerde, 3 kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan 2 kadın ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Trafik Yoğunluğu Yaşandı

Kaza nedeniyle yolun bir süre trafiğe kapanması, bölgede yoğun araç trafiğine yol açtı. Polis ekipleri, yolu açmak için çalışmalarını sürdürürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin detaylı incelemenin devam ettiğini ve görgü tanıklarının ifadesine başvurulduğunu bildirdi.

cerenpeksen@haber365.com