13.10.2024-18:28 (Son Güncelleme:13.10.2024-18:28)

İzlanda-Türkiye Maçı Öncesi Beklentiler ve Aday Kadro

A Milli Takım, İzlanda ile kritik bir maça çıkıyor. Teknik direktör Montella ve Orkun Kökçü maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

İzlanda-Türkiye Maçına Doğru

A Milli Futbol Takımı, yarın İzlanda ile UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında karşılaşacak. Teknik direktör Vincenzo Montella, bu mücadelenin grup için hayati önem taşıdığını ifade etti. Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Montella ile milli futbolcu Orkun Kökçü, maçla ilgili soruları yanıtladı.

Vincenzo Montella'nın Açıklamaları

Montella, "Bu önemli bir maç. İzlanda, burada geçmişte bizden iyi sonuçlar aldı. Tarih bizim lehimize değil ama neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Saha koşulları ve atmosfer zorlukları olabilir ancak burada her koşulda mücadele etmemiz gerekiyor. Adaptasyon yeteneğimizle bunu aşıp, mücadele etmeliyiz." dedi.

Montella, kadroda olası değişiklikler hakkında, "Kadroda düşündüğümden daha az değişiklik olabilir. Yarınki antrenman sonrasında karar vereceğiz." şeklinde konuştu. İzlanda'nın oyun stiline de dikkat çeken Montella, "Organize ve fiziksel bir takım bekliyoruz. Özellikle kendi sahalarında köşe vuruşları ve taç atışlarında etkili oluyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Orkun Kökçü: İlki Başaran Jenerasyon Olacağız

Milli futbolcu Orkun Kökçü, İzlanda'ya karşı tarihi bir galibiyet elde etmek için son derece motive olduklarını belirtti. Kökçü, "Geçmişte burada kazanamadık ama bu sefer başarmak istiyoruz. Rahatı kaybetmiş durumdayız. Yarın elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu'na ilişkin düşüncelerini de paylaşan Kökçü, "Kerem harika bir oyuncu. Birlikte oynamak performansımızı artırıyor. Kendimi daha iyi hissediyorum ve bu yıl daha fazla evimde gibi hissediyorum." şeklinde konuştu. Genç oyuncu, Avrupa'daki yoğun maç takviminden etkilenmediğini ve daha fazla maç oynadıkça formunun arttığını sözlerine ekledi.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın İzlanda'ya konuk olacak A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella (sağda) ile milli futbolcu Orkun Kökçü (solda), karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr