14.11.2021-15:18 (Son Güncelleme:14.11.2021-15:18)

İyi Parti’de Sular Durulmuyor: Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş İstifa Etti

Son günlerde imza attığı skandallarla gündemden düşmeyen İyi Parti’den gelen son dakika haberine göre, Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, başkanlık görevinden istifa etti.

Son günlerde imza attığı skandallarla gündemden düşmeyen İyi Parti’den gelen son dakika haberine göre, Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, başkanlık görevinden istifa etti.

İyi Parti’de yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor. Son günlerde skandal olaylarla gündemden düşmeyen İyi Parti’den gelen son dakika haberine göre, Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş başkanlık görevinden istifa etti. Türemiş’in neden istifa ettiği henüz bilinmiyor.

İYİ PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI ÖZHAN TÜREMİŞ İSTİFA ETTİ

İyi Parti’de geçtiğimiz günlerde yaşanan küfür skandalı sonrasında sular durulmuyor. Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesi sonra gündeme gelen parti Türkkan ile yollarını ayırmıştı. Yaşanan bu olayın ardından oldukça tepki çeken İyi Parti’de bu seferde İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, başkanlık görevinden istifa etti. Özhan Türemiş, istifa nedenini ileriki günlerde açıklayacağını dile getirdi. Bu sürpriz istifanın küfür olayı ile alakası olup olmadığı merak konusu oldu.


ÖZHAN TÜREMİŞ KİMDİR?

Öğrenimini Jeoloji Mühendisi olarak tamamlayan Özhan Türemiş, 2017’de İYİ Parti'nin Aksaray kurucu il başkanlığını görevini üstlendi ve çalışmalarına başladı. Türemiş, ardından 31 Mart 2019 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde Aksaray Belediye Başkanlığı'na adaylığını koydu. 4 yıldır il başkanlığını yürüten Türemiş, sürpriz bir kararla görevinden istifa etti.
Merak konusu olan istifa hakkında henüz bir açıklama yapmayan Türemiş, başkanlık görevinden istifa etme nedenini ilerleyen günlerde yazılı olarak açıklayacağını belirtti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr