21.10.2024-20:15 (Son Güncelleme:21.10.2024-20:15)

İtalya'da Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri Sahiplerini Buldu

Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri'nde Türk sporcular ödüllendirildi. Hakan Çalhanoğlu ve Ciro Immobile gibi isimler yer aldı.

Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri İtalya'da Verildi

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri, İtalya'da Roma'nın tarihi Valentini Sarayı'nda gerçekleşti. Törende, Türkiye'den sporda önemli isimler, ödüllerle onurlandırıldı.

Ödül Sahipleri

Akdeniz Gazeteciler Derneği, İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI), Avrupa Spor Yazarları Derneği (AIPS) ve Artemisia Vakfı'nın iş birliği ile düzenlenen organizasyonda, Mehmet Akif Üstündağ (Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı), Hüseyin Yücel (Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı), Daniele Santarelli (A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü), Hakan Çalhanoğlu (Inter Futbolcusu) ve Ciro Immobile (Beşiktaş Futbolcusu) ödül almaya layık görüldü.

Uluslararası Katılım ve Teşekkürler

Törende, ödül alan isimler uluslararası başarıları ve kültürel katkıları ile dikkat çekti. Ödülünü almak üzere Roma'da bulunan Immobile, video mesaj göndererek jüriye teşekkürlerini iletti. Ayrıca Hüseyin Yücel, ödül alan eski İtalyan futbolcu Gianfranco Zola'ya Beşiktaş forması hediye etti. Zola, "Ben bu formayı terletmek için çok yaşlıyım" diyerek espri yaptı.

Çalhanoğlu, Inter gibi büyük bir takımın parçası olarak ödülünü takımıyla Roma'da oynadığı maç öncesinde aldı. Video mesaj ile teşekkür eden Çalhanoğlu, törene katılamadığı için özür diledi.

Ödül Alan Diğer İsimler

Etkinlikte ödül alan diğer isimler arasında İtalyan futbolculardan Gianfranco Zola, Giuseppe Marotta (Inter Başkanı), İtalyan aktris ve yönetmen Paola Cortellesi, artistik jimnastik sporcusu Sofia Raffaeli ve Rabat Belediye Başkanı Fatiha El Moudni yer aldı.

Ödülleri Takdim Edenler

Ödül töreninde, USSI Başkanı Gianfranco Coppola, USSI Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Dündar Keşaplı, AIPS Avrupa Başkanı Charles Camenzuli ve Artemisia Vakfı Başkanı Maria Stella Giorlandino ödülleri takdim etti.

İtalya'da bu yıl 2'incisi düzenlenen Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri'nde, Türkiye'den sporda önemli isimlere ödüller verildi. Başkent Roma'nın tarihi Valentini Sarayı'ndaki törene Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ (sağda), A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli (ortada) ve Kadın Voleybol Milli Takım Menajeri Pelin Çelik (solda) ile beraber katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr