07.01.2023-08:53 (Son Güncelleme:07.01.2023-10:31)

İstanbul'da korkutan anlar! Tramvayla otobüs çarpıştı çok sayıda ekip yönlendirildi

İstanbul Zeytinburnu'nda dün akşam korku dolu anlar yaşandı. Tramvayla otobüsün çarpışması sonucu seferler duraklatılırken olay yerine de çok sayıda ekip sevk edildi.

Dün akşam saatlerin İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yaşanan kaza, yürekleri ağza getirdi. Zeytinburnu Seyit Nizam Caddesi’nde tramvayla otomobilin çarpışması kısa süreli paniğe neden oldu. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan araç sürücüsünü ise itfaiye ekipleri kurtarmaya çalıştı. Tüm bunlar olurken de Zeytinburnu-Topkapı istikametindeki tramvay seferlerinin durdurulduğu öğrenildi. >Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, otomobilde sıkışan yaralı sürücü itfaiye görevlilerinin çalışmasıyla kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Çarpma anı kameralara yansıdı


Kaza nedeniyle tramvay seferlerinde yaşanan aksama, otomobilin kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazada, tramvay ve otomobilde hasar meydana geldi. >Bir diğer yandan, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde tramvayın, dönüşün yasak olduğu yerden dönmeye çalışan otomobile çarpma anı yer alıyor.


mihrabkurt@haber365.com.tr