20.09.2023-11:12 (Son Güncelleme:20.09.2023-11:12)

İstanbul'da korkutan anlar! İBB çalışması sırasında doğal gaz hattı patladı çok sayıda ekip olay yerine geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışmaları sırasında İstanbul Avcılar'da bir mahallede doğal gaz boru hattı patladı. Büyük panik yaşayan vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

İstanbul Avcılar'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) otopark ve meydan düzenlemesi çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Patlama sesi ve kokunun yayılmasıyla panik yaşayan vatandaşlar, binaları boşalttı. Olay, Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mahir Sokak'ta meydana geldi. İBB'nin otopark ve meydan düzenlemesi çalışmaları sırasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle doğalgaz borusu patladı. Patlama sesi ve kokunun yayılmasıyla çevredeki binalarda yaşayan vatandaşlar panik yaşadı. Binaları boşaltan vatandaşlar, sokaklara çıktı.

Patlamanın nedeni araştırılıyor

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, patlamanın ardından çıkan yangını söndürdü. Patlamada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, patlamanın nedenini araştırıyor.

ceydabiyiklioglu@gmail.com