16.09.2024-15:30 (Son Güncelleme:16.09.2024-15:30)

İstanbul'da Bir Paketin İçinden El Yapımı Bomba Çıktı!

İstanbul Sultangazi'de, bir hurdacının topladığı poşetlerin içinden el yapımı bomba bulundu. Geçtiğimiz günlerde de İstanbul Beykoz'da 2 adet pimi çekilmemiş bomba bulunmuştu.

İstanbul Sultangazi'de hurdacılık yapan bir vatandaş, topladığı poşetlerin içinden kablolar çıktığını görünce durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Hurdacının polis ekiplerine yaptığı ihbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, paketin bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Bölgeye giriş ve çıkışlar yasaklandı. Yolların kapatıldığı ve Vatandaşların geçişine izin verilmediği bölgede, olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanları sevk edildi.


El Yapımı Bomba Çıktı

Ekiplerin incelemesinin ardından paketten el yapımı bir bomba bulundu. Bomba imha ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen bomba, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Bir Hafta İçinde 2 Bomba Bulundu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beykoz TEM otoyolunda, kavacık mevkiinde yol kenarına bırakılmış bir poşetin içinden 2 adet pimi çekilmemiş bomba bulunmuştu. Kimin tarafından yol kenarına bırakıldığı bilinmeyen el bombaları ise ekipler tarafından incelenmek üzere emniyete götürülmüştü.

damlaeroglu@haber365.com.tr