15.10.2024-17:50 (Son Güncelleme:15.10.2024-17:50)

İstanbul Metrobüsünde Doğum: Yeni Bir Hayat Başladı

Esenyurt'ta bir kadın metrobüste doğum yaptı. Aile, sağlıklı bir bebeklerini dünyaya getirdi.

İstanbul Metrobüsünde Görülen Sıra Dışı Doğum Olayı

İstanbul’da, Hanife Mete adlı 35 haftalık hamile kadın, doğum sancılarının artması sonucunda metrobüste dünyaya bir bebek getirdi. Olay, Esenyurt’ta yaşandı.

Doğum Yolculuğu Başlıyor

Sabah erken saatlerde eşi Cemal Mete ile birlikte hastaneye gitmek için taksi arayan Mete çifti, taksi bulamayınca metrobüsle yola çıkmaya karar verdiler. Saat 08.30’da metrobüse binen çift, yolda sancıların artmasıyla gergin bir durumla karşılaştı.

Üst Düzey Destek ve Koordinasyon

Metrobüste doğum sancılarının arttığını fark eden İETT şoförü, hemen komuta merkezi ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Aracın Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde park alanına çekilmesiyle birlikte yolcular başka bir araca aktarıldı.

Yeni Bir Bebeğin Dünyaya Gelişi

Hanife Mete, eşi Cemal Mete’nin yardımıyla metrobüste sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, anne ve bebeği Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi

Aileyi Ziyaret Eden Protokol Üyeleri

Mete çifti, sağlıklı bir şekilde doğan çocuklarına "Yılmaz" ismini verdi. Hastaneye ziyarete giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İBB Meclis 1. Başkanvekili Nuri Aslan ve İETT Genel Müdürü İrfan Demet, bebeğin sağlık durumu hakkında aileyle görüştü ve onları tebrik etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr