26.10.2024-15:42 (Son Güncelleme:26.10.2024-15:42)

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Feci Kaza: 3 Yaralı

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kesiminde minibüsün tıra çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Trafik Kazası

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir bölgesinde yaşanan bir trafik kazasında, bir minibüs tıra arkadan çarparak kazaya neden oldu. Kazada toplamda 3 kişi yaralanırken, olay anının detayları da dikkat çekti.

Kaza Anı ve Yaralıların Durumu

Kaza, İstanbul yönünde seyreden 54 RL 680 plakalı minibüsün, trafik ışıklarının kontrolünde ilerleyen bir tıra arkadan çarpmasıyla meydana geldi. Minibüsün sürücüsünün kimliği henüz belirlenemedi.

Kaza sonrası minibüste bulunan F.B, S.B. ve A.Y. isimli yolcular, araçta sıkışarak yaralandı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yaralıları bulundukları yerden kurtararak en yakın hastanelere sevk etti.

Trafik Durumu

Kaza sonrasında bölgedeki trafik bir süre kontrollü bir şekilde sağlansa da, araçların kaldırılmasıyla birlikte yollar tekrar normale döndü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bölgedeki diğer sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kısmında minibüsün tıra arkadan çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarılan yaralılar, Balıkesir'deki hastanelere kaldırıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr