20.10.2024-22:07 (Son Güncelleme:20.10.2024-22:07)

Isparta'da Yangından Etkilenenlere Yardım Eden Üç Kadının Duyarlı Davranışı

Isparta'da yangın sırasında dumandan etkilenenlere yardım eden üç kadının özverisi güvenlik kamerasına yansıdı.

Isparta'da Yangın ve Yardımseverlik

Isparta'da meydana gelen bir yangında, dumandan etkilenenlere yardım eli uzatan üç genç kadının davranışı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yangın Anında Serin Kanlılık

Mevsimsel bir yangın olayının yaşandığı Kutlubey Mahallesi'nde, alevlerle birlikte dumanların yükselmesiyle panik içinde olan insanlar, yaşanan zor durumda yardım arayışına girdi. Bu sırada üç genç kadın, bir büfeden su almak üzere harekete geçtiler.

Para Bırakıp Ayrıldılar

Büfe sahibi Bilal Demir'in o esnada iş yerinde bulunmadığı, yangın söndürme çalışmalarına destek verdiği belirtildi. Genç kadınlar, iş yerini boş bulunca aldıkları suyun parasını tezgaha bırakıp ayrıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, yardımsever kadınların bu özverili davranışları net bir şekilde görülebiliyor.

Büfe Sahibinin Açıklamaları

Büfe sahibi Bilal Demir, olayla ilgili olarak, "Yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü esnada ben komşumun yangına müdahale ediyordum. O sırada, bu genç kadınların su alarak parasını tezgahın üzerine bıraktıklarını öğrendim. Durumu gördüğümde çok mutlu oldum. Bu tür bir davranış, günümüzde oldukça nadir. Kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr