23.10.2024-00:50 (Son Güncelleme:23.10.2024-00:50)

Isparta'da Öğrenci Yurdunda Patlama: Bir Kişi Yaralandı

Isparta'daki bir öğrenci yurdunda meydana gelen çakmak gazı tüpü patlamasında bir öğrenci ağır yaralandı.

Isparta'da Öğrenci Yurdunda Patlama Olayı

Isparta'nın Modernevler Mahallesi'ndeki bir öğrenci yurdunun bodrum katında çakmak gazı tüplerinin patlaması sonucu bir öğrenci ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, olay yerinde büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrasında yangın çıkması üzerine itfaiye, polis, AFAD ve doğalgaz ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.

Yaralanma ve Tedavi Süreci

Patlamanın olduğu odada bulunan 25 yaşındaki Ramazan Kazak, Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo ve Televizyon 3. sınıf öğrencisidir ve olayda el, ayak ve yüzünde yanıklar oluştu. Sağlık ekipleri tarafından önce Isparta Şehir Hastanesine sonra ise Antalya Şehir Hastanesine sevk edildi.

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Olay sırasında yurtta kalan Ahmet Reyhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bir anda bir patlama sesi duyduk ve hemen dışarıya çıktık," dedi. Reyhan, patlama sonrası alevlerin hızla yayıldığını belirtti.

Diğer bir öğrenci Kerim Remli ise, patlamanın meydana geldiği odanın yanındaki odada bulunduğunu, "Patlamadan sonra alevleri gördük, alevler bizim odaya da sıçradı ve kapı yıkıldı," ifadelerini kullandı.

Yapılan incelemelerde, patlamanın çok sayıda çakmak gazı tüpünden kaynaklandığı tespit edildi.

Isparta'da, öğrenci yurdunda çakmak gazı tüplerinin patlaması sonucu bir öğrenci ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis, AFAD ve doğalgaz ekipleri sevk edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr