18.10.2024-19:30 (Son Güncelleme:18.10.2024-19:30)

İskoç Taraftar, Eskişehirspor Maçını İzlemek İçin 4 Bin Kilometre Katetti

Ricky Marshall, Eskişehirspor'un kardeş takımı için Türkiye'ye gelerek bağlarını güçlendirdi.

İskoç Taraftarın Uzun Yolculuğu

İskoçya'nın St. Johnstone ekibinin taraftarı Ricky Marshall, kulübünün kardeş takımı olan Eskişehirspor'un Osmanlı 1453 Spor Kulübü ile yapacağı maçı izlemek için 4 bin kilometre yol katetti.

12 Yıldır Süren Destek

Eskişehirspor ve St. Johnstone arasındaki kardeşlik bağı, 2012 yılında Avrupa Ligi 2. Ön Eleme aşamasında oynanan maçla başlamış ve o günden bu yana iki taraf birbirlerine destek vermeye devam ediyor.

Yolculuk ve Karşılaşma

62 yaşındaki Ricky Marshall, yarınki Bölgesel Amatör Lig mücadelesi için İstanbul'a uçtu ve buradan Yüksek Hızlı Tren ile Eskişehir'e ulaştı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret ettikten sonra, Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Safa Üstünbaş ve takım kaptanı Rasim Mutlu ile bir araya geldi.

Dostluk ve Bağlar

Marshall, yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor ile kardeşliğimiz her geçen gün ilerliyor. İnternetten Eskişehirspor taraftarlarıyla yazışıyorum ve burada yıllardır dostluk kurduğum arkadaşlarım var. Onlarla bir arada olmak benim için çok değerli," ifadelerini kullandı.

Eskişehir'e Yeniden Dönüş

İskoç taraftar, son ziyareti sırasında iki yıl önce geldiğini belirterek, gelecekte tekrar gelmeyi umduğunu vurguladı.

Maç Bilgisi

Eskişehirspor ile Osmanlı 1453 Spor Kulübü arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da Eskişehir Yeni Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

İskoçya Premier Lig ekiplerinden St. Johnstone taraftarı Ricky Marshall, kulübünün kardeş takımı Eskişehirspor'un yarın Osmanlı 1453 Spor Kulübü ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Eskişehir'e geldi. Marshall, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr