20.04.2022-10:50 (Son Güncelleme:20.04.2022-10:50)

İskenderun’da cinnet geçiren anne intiharından önce 9 yaşındaki kızını katletti!

Hatay İskenderun'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 33 yaşındaki Bahar Berberci Sarıbaş isimli bir kadın cinnet geçirerek 9 yalındaki kızını katletti. Daha sonra intihar girişiminde bulunan kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Korkunç olay Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Çay Mahallesinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Bahar Berberci Sarıbaş (33) isimli bir kadın cinnet geçirdikten sonra 9 yaşındaki kızı Elif Eylül Sarıbaş’ı bıçakladı.


9 yaşındaki küçük kızını kalbinden bıçakladı!

Kalbinden yaralanan küçük kız kanlar içinde kalırken, anne Bahar Berberci Sarıbaş aynı bıçakla kendisini çeşitli yerlerinde yaraladı ve daha sonra asit içerek intihara kalkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslara alınan ağır yaralı anne ve kızı İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada ameliyata alınan küçük kız doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan anne Bahar Berberci Sarıbaş'ın yoğun bakıma alındıktan birkaç saat sonra yaşamını yitirdiği bilgisi paylaşıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr