10.10.2024-15:33 (Son Güncelleme:10.10.2024-15:33)

İş İnsanı Arif Develi'nin Cenaze Töreni Gerçekleşti

Arif Develi, İstanbul'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İş İnsanı Arif Develi'nin Cenazesi Defnedildi

Develi restoranlarının kurucusu olan Arif Develi, 80 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze töreni, İstanbul Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde gerçekleştirildi.

Cenaze Törenine Katılım Yoğundu

Önceki gün ani bir rahatsızlık sonucu vefat eden Arif Develi için düzenlenen cenaze merasimine çok sayıda iş insanı, sanatçı ve devlet yetkilisi katıldı. Nuri Develi, cenaze sırasında taziyeleri kabul etti.

Törene, Ankara Valisi Vasip Şahin, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, sanat dünyasının önemli isimlerinden Orhan Gencebay da törene iştirak ederek merhumun ailesine destek oldu.

Son İstirahat Yeri Edirnekapı Şehitliği

Cenaze töreninin ardından Arif Develi, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi. İş dünyasına yaptığı katkılar ve kurduğu restoran zinciri ile tanınan Arif Develi, herkesin gönlünde taht kurmuş bir isimdi.

Develi restoranlarının kurucusu iş insanı Arif Develi için İstanbul Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze namazına İstanbul Valisi Davut Gül (sağ 4), İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş (sağ 5), sanatçı Orhan Gencebay (sağda) ve Arif Develi'nin oğlu Nuri Develi (sağ 3) de katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr