26.03.2022-00:45 (Son Güncelleme:26.03.2022-00:45)

INJ coin nedir? INJ coin projesi ve yol haritası

Geleneksel işlem yapılan borsalarda işlem yapan ve ücret ödemeden yüksek hızda transfer gerçekleştirmek isteyenlerin tercihlerinin ilk sırasında yer alan INJ Coin araştırması son günlerde çok sık yapılmakta. Araştırma sonuçlarında genel olarak ön plana çıkan INJ coin nedir? İşte, INJ coin projesi ve yol haritası..

Kısa bir süre önce piyasalara girmesine rağmen başlangıç hedefleriyle ön planda yer alan ve bu sayede de ciddi bir pazar sorumluluğuna girmeyi başaran Injective Protocol, genel olarak Web 3.0 projelerinden biri olarak bilinir. Bu projesinde talebini gün geçtikçe artırır. Haberimizde genel olarak çok sorulan INJ coin nedir? detaylarını sunarken aynı zamanda INJ coin projesi ile birlikte yol haritasını paylaşacağız.

INJ coin nedir?


Injective Protocol olarak bilinen IVJ coin borsada olan varlıkları dijital varlık haline getiren ve aynı zamanda blok zincirler arasındaki iletişim ve transferleri gerçekleştiren DEX borsası olarak bilinir. INJ coin bu saydıklarımızın yanı sıra düşük işlem ücreti göstererek vadeli işlemlerin yapılmasını da mümkün kılar. DEX borsasına sahip olan IVJ coin merkezi olmayan bir coindir ve ERC-20 altyapısı sayesinde tüm kripto para birimlerini de destekler.

INJ Coin, genel olarakInjective Protocol'ün DEX borsasında yönetim tokeni olarak görev alır. PoS yapısına sahip olmasının verdiği avantaj ile birlikte Cosmos altyapısını da desteklediği için, ERC-20 ağındaki işlem ücretlerin de sıfıra iner ve işlem süreçlerini mümkün olduğunca kısaltır. INJ Coin, platformlarda stake gelirindeki aktarım işlemleri sırasında ücret ödemek amacı ile yönetim sağlar ve oy hakkı verilme gibi durumlarda likidite havuzuna fon oluşturur.

INJ coin projesi

Toplamda 100 milyon adet arz miktarına sahip olan INJ coin projesinde kripto paralarda dolaşımdaki arz miktarı da 43,65 milyon adet olarak belirlenmiştir. INJ Coin, tüm kripto para piyasalarında yüzde 0,02’lik kısmını domine ederken düşük arz miktarına sahip olması değerlendirildiğinde diğer kripto para birimlerine göre çok daha iyi bir performans sergilediği görülmiştür. INJ Coinde taleplerin artması halinde ise çok yüksek değerlere ulaşması öngörülürken bu projeyi bilen kripto para yatırımcıları, varlığın ve DEX borsasını daha fazla kullanılmasını algılar.


Binance Smart Chain, Cosmos, Fantom,, Solana, ve Polygon (Matic) gibi isimlerin alt yapısının desteklene INJ coin bu isimlerin yanı sıra Binance Launchpad'da yatırımcılara sunulan ve çıkarıldığı andan itibaren hızla ive kazandıran bir coin olarak bilinir.

INJ coin projesi yol haritası

Market hacminde dolayı en değerli kripto paralar sıralamasında 152. sırada yerini alan INH coin muhtemel şartlarda önümüzdeki birkaç aylık süreç sonunda daha iyi yerlere gelmesi bekleniyor. INJ Coin 2021 yılı Nisan ayına kadar sürekli bir yükseliş gösterdiği bilinirken son rekoru sonrası bir düşüşe geçtiği de gözlemlenmiştir. Bu düşüşü çok fazla kabullenmeyen INJ coin geçtiğimiz aylarda tekrar yükselmeye başlamış ve yeni rekorun sinyalini de vermiştir.

INJ coin yani bilinen adıyla Injective Protocol 2021 Nisan ayında $25.01 olarak kayıtlara geçerken 2020 Aralık ayında $0.6557'lere düşmüştür. Ortalama fiyat hareketlerine sahip olan INJ Coin, bugünlerde $10 ile $14 arasında işlem gördüğü belirtiliyor.

INJ Coin geleceği ile yapılan yorumlarda ise kripto paranın ne kadar yüksek bir potansiyel içinde olduğu ve Injective Protocol borsasında ise sürekli olarak bir ilerleme gösterdiğini net anlaşılıyor. En düşük seviyesinden en yüksek seviyesine sadece 4 ayda ulaşmayı başaran INJ coin yüzde %1800I oranından daha fazla yükseldiği de göz ardı edilmemesi gerekiyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr