08.05.2022-13:33 (Son Güncelleme:08.05.2022-13:41)

İngiliz ekibi Watford'un küme düşmesi sonrası Fenerbahçe'nin Ozan Tufan transferinde belirlediği plan rafa kalktı!

İngiltere Premier Lig'den Watford'un düşmesinin kesinleşmesiyle beraber sarı lacivertlilerde Ozan Tufan'ın transferiyle alakalı sorunlar ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin futbolcu üzerindeki 7 milyon euroluk hayali sona erdi.

Sarı lacivertliler yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Watford'a kiraladığı Ozan Tufan'ı ara transfer döneminde tekrardan kadrosuna katmıştı. Fakat futbolcu gelmesinden bu yana sarı lacivertlilerde istenilen performansı veremediği gibi takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile de tartışarak kadro dışı kalmıştı. Oyuncu ile ilgili son olarak ciddi bir problem daha yaşandı.

İngiltere'den kötü haber geldi

Fenerbahçe gelecek sezon kadrosunda düşünmediği oyuncu için bir kötü haber daha aldı. Futbolcudan 7 mlyon euroluk gelir elde etmek için Watford'un durumunu yakından takip eden sarı lacivertller, İngiltere Premier Lig ekibinin küme düşmesiyle beraber adeta yıkılmış oldu. İki takım arasında yapılan anlaşmaya göre Watford ligde kalmayı başarabilseydi 7 milyon euro ödeyerek zorunlu olarak Ozan Tufan'ı kadrosuna katabilecekti.


Teknik adamla yaşadıkları gündeme oturmuştu

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde kadroya katılan Ozan Tufan'ın takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma gündeme damgasını vurmuştu. O dönem Mesut Özil ve Ozan Tufan, İsmail Kartal ile tartıştıkları için kadro dışı kalan isimler olmuştu. Yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu anlamda Ozan Tufan'ın geleceği de büyük merak konusu haline geldi.

mesutspor79@gmail.com