01.11.2019-17:56
(Son Güncelleme:07.11.2024-15:35)
İklim Değişikliğinden Dolayı Asla Yiyemeyeceğimiz 5 Yemek
Sıcaklık arttıkça ve aşırı hava koşulları yeni bir gerçeklik haline geldiğinde, çiftçiler ve araştırmalar popüler yiyeceklerin geleceği konusunda endişeleniyor.
Çay. uzmanlar , önleyici tedbir alınmadığı takdirde çay sektörünün iklim değişikliğinden büyük ölçüde etkileneceğini doğruladılar .
Çikolata. şiddetli yağışlar kakao üretimini olumsuz yönde etkileyebilir ve yılda bir milyon daha az ton toz, trüf mantarı veya çubuk çikolata ile sonuçlanabilir .
Bal. bu çalışma, artan co2 seviyelerinin, arılar arasında ana besin kaynağı olan polendeki proteini azalttığını keşfetti. en kötü durumda, bu sorun yeterli beslenme alamadıkları için ölmelerine yol açabilir .
pirinç. bu maddeye göre , pirinç atmosferdeki artan karbondioksit konsantrasyonundan dolayı daha az besleyici olabilir
Kahve. kahve üretimine uygun küresel alanın yaklaşık% 50'si 2050 yılına kadar kesilme tehlikesiyle karşı karşıya.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR