04.01.2020-14:03 (Son Güncelleme:04.01.2020-13:57)

İdeal Evliliğin Sırrı Nedir?

Evlilikte mutlu olmanın en önemli yolu doğru iletişim kurabilmekten geçiyor. Daha mutlu, daha güçlü bir evlilik için dikkate almanız gereken konuları sizin için hazırladık. Detaylar haberimizde…

Zaman içerisinde çiftler arasındaki yakınlık solar. Tutku ve aşk yok olmaya başlar. Zaman geçtikçe birliktelik hissi, gerçek sevgi, düşkünlük, hoşnutsuzluk ve alınganlığa dönüşür. Peki, ilişkilerde bunların olmaması için ne yapmak gerekir?

EVLİLİKLERİN GÜÇLENMENİN YOLLARI

Evlilikte zamanla hayatın gerçekleriyle karşılaşıldığında aşk buharlaşıp kaybolabiliyor. Mantık evliliklerinde ise oluşan ilk problemde evlilikler dağılabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için öncelikle anlaşmazlıkları, çatışmaları ve yanlış anlaşılmalar üstünde konuşulması gerekir. Telefon oynamadan ya da yan gözle televizyona bakmadan yapın tamamıyla tüm dikkatinizi eşinize vererek onu dinleyin. Eşinize onu ne kadar takdir ettiğinizi ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin. Her hangi bir konuda tartışma olduğunda ilk özür dileyen siz olun. Her şeyden önce neden eşinizi sevdiğinizi ve neden evlendiğinizi unutmayarak, eşinize onu sevdiğinizi ve değer verdiğinizi söyleyin. Sevginin gücünü hafife almayın. Birazcık sevgiyle çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Sevgi, birliktelik, gerçek ilgi alaka, bedensel duyular ve eşinize karşı yürekten takdir üstüne odaklandığınız zaman, neredeyse her ilişki onarımı mümkündür.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr