18.08.2023-16:55 (Son Güncelleme:18.08.2023-17:17)

İddialara yanıt geldi: Defne Samyeli Çağrı Telkıvıran’dan ayrıldı mı?

Ünlü sunucu Defne Samyeli Çağrı Telkıvıran ile ayrıldığı iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi. Aşklarını kameralardan saklamayan ikilinin birlikteliklerine son verip vermediği merak ediliyor. Peki Defne Samyeli Çağrı Telkıvıran’dan ayrıldı mı? İşte detaylar...

Oyuncu ve sunucu olarak akıllara kazınan Defne Samyeli, şu sıralarda kendisinden yaşça küçük olan aranjör sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile magazin dünyasının gündemini meşgul ediyor. Özel hayatıyla sık sık konuşulan güzel oyuncunun sosyal medyada sevgilisi ile çok sayıda fotoğrafı bulunuyordu. Ancak son ortaya atılan iddia hayranları üzecek cinsten oldu.

Defne Samyeli Çağrı Telkıvıran’dan ayrıldı mı?

Cihangir’deki bir mekanda görüntülenen Defne Samyeli, gazetecilerin kendisine sorduğu sorulara yanıt verdi.

Çağrı Telkıvıran ile olan aşkına nokta koyduğu iddiaları hakkında konuşan Samyeli iddiaları, ‘’Nereden ayrılmışım? Yapmayın bunu ne olursunuz.” diyerek yalanladı.


Defne Samyeli kimdir?

50 yaşındaki Defne Samyeli, 1 Temmuz 1972 yılında İstanbul'da, İstanbullu amiral bir babanın ve otelcilik eğitimi almış, Adana'nın Ramazanoğulları ailesinden gelen bir annenin kızı olarak dünyaya geldi.

1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu. 1999 yılından itibaren üç yıl Kanal D Ana Haber'de haber sunuculuğu yaptı.

Kanal D Ana Haber'de farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası iki ödüle layık görüldü. 2000 yılında rahim ağzı kanserine yakalanarak New York'ta ameliyat geçirip nekaheti sonrası Türkiye'ye döndü. 2002 yılında Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı.

2009 yılında Güneş gazetesiyle yollarını ayırdı. 2010 yılında atv'de yayımlanan Her Şey Bambaşka isimli programı sundu. 2013 yılında Milliyet gazetesinde yeniden köşe yazarlığı yapmaya başladı. 3 Ocak 2015 yılında Milliyet gazetesiyle yollarını ayırdı.

Defne Samyeli şu sıralarda kendisinden yaşça küçük olan müzisyen Çağrı Telkıvıran ile sevgilidir.

muratcankilic@haber365.com.tr