30.05.2022-11:48 (Son Güncelleme:30.05.2022-11:48)

İbrahim Selim ile Bu Gece programında neler oldu? İbrahim Selim ile Hasan Can arasında neler yaşandı? İbrahim Selim'den Hasan Can Kaya bölümü hakkında şok karar!

İbrahim Selim'in sunuculuğunu yaptığı dijital platform programı İbrahim Selim ile Bu Gece programında ortalık karıştı. Bu haftaki konuğun Hasan Can Kaya olması beklenirken yeni bölümde Esra Ruşan boy gösterdi. Sosyal medya üzerinden gündeme gelen olay üzerine Hasan Can Kaya'nın olduğu bölümün neden yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı. İddilara göre Hasan Can Kaya programın formatına ters davranışlarda bulunması İbrahim Selim'i sinirlendirdi. Bölümün bu sebepten ötürü iptal edildiği sosyal medya üzerinden gündeme gelirken asıl neden merak konusu oldu. İbrahim Selim ve Hasan Can Kaya arasında neler oldu? İbrahim Selim neden Hasan Can Kaya'nın olduğu bölümü yayınlamadı?

İbrahim Selim ile Bu Gece programının bu haftaki konuğu Hasan Can Kaya olarak bilinmesi üzerine yeni bölümde Esra Ruşan'ın olması sosyal medyayı karıştırdı. Ünlü komedyenin olduğu bölümün yayınlanmaması sevenlerini ayağa kaldırdı. Hasan Can Kaya ile İbrahim Selim'in fotoğrafları sosyal medyada paylaşılması üzerine programın iptal edilmesi kafaları karıştırdı. İbrahim Selim ile Bu Gece konuğu Hasan Can Kaya'nın bölümü neden yayınlanmadı? İşte detaylar...


Sosyal medya üzerinden gündeme gelen İbrahim Selim ile Hasan Can Kaya arasında neler yaşandığı oldu. İbrahim Selim ile Bu Gece'nin konuğu Hasan Can Kaya olması üzerine bölümün yayınlanmaması dikkatleri çekti. Hasan Can Kaya'nın çekim esnasında formatın aksine davranışlar sergilediği iddialar arasında yer aldı.


Hasan Can Kaya seyircilere laf attı!

Programın işleyişinde hiçbir şekilde seyirciler ile konuşma söz konusu olmamasına rağmen Hasan Can Kaya'nın seyircilere laf attığı haberleri yayıldı. İbrahim Selim'in ise bu duruma sinirlenerek aldığı karar gündeme bomba gibi düştü. Programın tanıtımının yapılmış olmasına rağmen Hasan Can Kaya'nın konuk olduğu bölüm iptal edildi. 

sahsenem@haber365.com.tr