18.10.2024-11:46 (Son Güncelleme:18.10.2024-11:46)

Hüseyin Ege Tekdemir Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

18 yaşındaki milli boksör Tekdemir, Dünya Şampiyonası'nda başarı hedefliyor.

Hüseyin Ege Tekdemir'in Şampiyonluk Hedefi

18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, 22 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. İlk kez katılacağı bu önemli organizasyonda, altın madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandırmayı amaçlıyor.

Başarılar ve Hedefler

Bu yıl Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Tekdemir, 20 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında Karadağ'da gerçekleşecek 22 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'ndan zaferle dönmeyi umuyor.

Antrenman Süreci

Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi’nde günde çift idman yaparak şampiyonaya hazırlanan milli boksör, antrenmanlarının verimli geçtiğini belirtti. Tekdemir, "Çalışmalarımız güzel gidiyor. Hız kesmeden antrenmanlarımızı sürdürüyoruz," dedi.

Zorlukların Üstesinden Geldi

Boks kariyerinin başında 11 yaşında yaşadığı bir sakatlık nedeniyle zorlu bir dönem geçiren Hüseyin Ege, "Kırık nedeniyle boksa ara vermiştim. Dönüşümde tekrar iyi ilerledim" ifadelerini kullandı.

Olimpiyat ve Sonrası

Tekdemir, Olimpiyatlara katılma hayalini de dile getirerek, "Olimpiyatlarda da ülkemizi gururlandırmak istiyorum" şeklinde konuştu. Ayrıca profesyonel boksa geçmeyi de düşündüğünü belirtti. "Türkiye'yi güzel arenalarda en iyi şekilde temsil etmek istiyorum," dedi.

Milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, ilk kez katılacağı 22 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda altın madalya alarak Türkiye'yi gururlandırmak istiyor. Milli takım ile Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren milli boksör, günde çift idmanla şampiyonaya hazırlanıyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr