10.10.2024-18:33 (Son Güncelleme:10.10.2024-18:33)

Hull City'den Abdülkadir Ömür'ün Premier Lig Hedefi

Abdülkadir Ömür, Hull City için Premier Lig hayalini gerçekleştirmek istiyor ve İngiltere'deki futbol koşullarını değerlendiriyor.

Abdülkadir Ömür'ün Hedefi: Premier Lig

Hull City'de forma giyen Türk futbolcu Abdülkadir Ömür, İngiltere'ye gelme amacına dair açıklamalarda bulundu.

Premier Lig'deki Hayali

Ömür, "Premier Lig hayalini gerçekleştirmek için buradayım. Acun Ilıcalı ile ortak hedefimiz, bu ligde yer almak" dedi. Eski kulübü Trabzonspor'dan ayrılma sürecine de değinen Ömür, "O dönemde çıkan Premier Lig teklifini değerlendiremedim," diye ekledi.

İngiltere'nin Futbol Ortamı

Abdülkadir, İngiltere Championship'in kalitesinden bahsederek, "Bu lig, Türkiye'de yeterince tanınmıyor ama fiziksel ve tempolarıyla dünyadaki en iyi altı lig arasında yer alabilir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, taraftar desteğini de vurguladı. "İngiltere'deki taraftarlar, kaybettiklerinde takıma destek vermeyi unutmuyor," dedi.

Kulüp Yöneticileri ve Strateji

Hull City Başkanı Vekili Tan Kesler, kulübün genç oyuncu transferlerine ve toplamda 38 milyon poundluk gelir hedeflerine ilişkin bilgi verdi: "Bu rakam, kulüp için ciddi bir başarı. Yeni bir kadro oluşturarak Premier Lig hedefimizi sürdürmek istiyoruz."

Teknik Direktörün Yorumları

Alman teknik direktör Tim Walter, Türkiye'de bulunduğu için mutlu olduğunu belirtti. Kadro eksikliklerine rağmen, takımın performansını artırmak için çaba gösterdiklerinin altını çizdi. Walter, "Bir transfer istiyorum, karar Acun Bey'in" dedi.

Doğukan Sinik'in Görüşleri

Futbolcu Doğukan Sinik, İngiltere'nin zorlu lig yapısına dikkat çekti. "Antrenmanlar çok ağır ve burada süre almak istiyorum" diye belirtti.

İngiltere Championship ekiplerinden Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City Kulübü Antalya'da kamp yapıyor. Hazırlık kampı kapsamında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Başkan Vekili Tan Kesler (ortada), teknik direktör Tim Walter (sağ 2), futbolcular Abdulkadir Ömür (sol 2) ve Doğukan Sinik (solda) katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr