23.10.2024-16:49 (Son Güncelleme:23.10.2024-16:49)

HÜDA PAR, Toplumsal Barış İçin Destek Verecek

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, toplumsal barışa yönelik her adıma destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

HÜDA PAR'dan Toplumsal Barışa Destek Sözü

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, toplumsal barışı hedefleyen her türlü girişime destek vereceklerini açıkladı. Meclis'te gerçekleştirdiği basın toplantısında, İsrail'in sadece Gazze değil, Lübnan'a da saldırdığını ve Türkiye'yi de içerisine alan geniş bir işgal hareketinin sinyallerinin geldiğini vurguladı.

İslam Ülkelerinin Duyarsızlığına Dikkat Çekti

Ramanlı, Müslüman ülkelerin bu duruma karşı sessiz kalmasının endişe verici olduğunu belirterek, Birleşmiş Milletler'e çağrıda bulundu. Çözümün, bu tür saldırılara karşı güç birliği yapmak olduğunun altını çizdi.

Sağlık Sektöründe Önleyici Önlemlere İhtiyaç Var

Ramanlı, sözlerine "Yeni doğan çetesi" soruşturmasındaki gelişmelerle devam ederek, durumun "kokuşmuşluk ve cinnet hali" olduğunu ifade etti. Çete üyelerinin en ağır cezayı alması gerektiğini belirten Ramanlı, sağlık sektöründe de önleyici tedbirlerin hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Bahçeli'nin Açıklamalarına Cevap Verdi

Bir gazetecinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını sorması üzerine Ramanlı, Bahçeli'nin sözlerinin düşünülmeden söylendiğini ve dikkatle değerlendirilmesi gereken ifadeler içerdiğini belirtti. Ramanlı, toplumsal barış için atılacak her adımın HÜDA PAR tarafından destekleneceğini yineleyerek, kan akmaması için her türlü yolun meşru dairede denenmesinin önemine vurgu yaptı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuştu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr