09.10.2021-11:37 (Son Güncelleme:09.10.2021-11:37)

Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal'den Türkiye Açıklaması!

Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Milli Takımımızın Norveç ile oynadığı karşılaşma ile ilgili olarak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubundaki rakiplerimizden biri olan Hollanda, grupta oynadığı Letonya karşılaşmasında sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrılarak G grubunda liderlik koltuğunda büyük bir avantaj elde etti.

NORVEÇ BERABERLİĞİ İLE BÜYÜK BİR FIRSATI KAÇIRDIK

Gruptaki rakiplerimizden Hollanda, Letonya'ya karşı 1-0 galibiyet alırken, A Milli Futbol Takımımız ise FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde en ciddi rakiplerinden biri olan Norveç ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrılarak büyük bir avantajı elinden kaçırdı.

LOUİS VAN GAAL'DEN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Milli Takımımızın Norveç ile oynadığı karşılaşma ile ilgili düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Letonya karşısında bugün harika oynamadık ama kazandık. Türkiye ve Norveç berabere kaldı. Dünya Kupası'na 1 adım daha yaklaştık. Aldığımız galibiyetten sonra Norveç ve Türkiye ile aradaki puan farkını açtık. Ben kazandığımızdan ötürü mutluyum. Norveç hala en büyük rakibimiz. Norveç'e karşı Türkiye'nin kazanmasını isterdim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr