25.03.2022-17:46 (Son Güncelleme:25.03.2022-17:46)

Hola coin ne zaman listelenecek? HOT coinbasede listelendi mi?

Merkezi ABD'de olan kripto para borsası Coinbase, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir duyuruda 13 altcoin projesinde listeleme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Peki, Hola coin ne zaman listelenecek? İşte, çok merak edilen sorunun yanıtı..

Kripto para borsalarından biri olan ve merkezi ABD'de bulunan Coinbase, kripto parala borsasına girdiği günden beri yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Bu güne kadar 12 altcoin projesini listelerine ekleyen Hola coin, diğer coinlerin listesi ile ilgili de bilgi paylaşımı yaptı.


Coinbase, resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak altcoin projeleri olan Magic Intenet Money (MIM), ParaSwap (PSP), Moss Carbon Credit (MCO2), Celsius (CEL), Maple (MPL), Cronos (CRO), Holo (HOT), Moss Carbon Credit (MCO2) Binance USD (BUSD), Nexo (NEXO), Polkastarter (POLS), yOUcash (YOUC), ve Circuits of Value (COVAL)’ı listelere eklendiğini bildirdi.


Hola coin ne zaman listelenecek?

2021 yılının Kasım ayında HOLO’nun CEO’su Arthur, HOLOFUEL Swap’ı gerçekleştirilmesi sonrası HOT’un ABD borsaları listesine girebilmesi için ABD Menkul Kıymetler’in avukatları ile bir görüşme yapmıştı. Son yapılan duyurunun ardından ise yatırımcılar 'Hola coin'in coinbasede ne zaman listeleneceğini merakla beklemeye başladı. Konuyla ilgili yaşanan son gelişmede ise Hola coin'inde listelendiği öğrenildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr