12.04.2022-16:19 (Son Güncelleme:12.04.2022-16:19)

Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman vizyona girecek? Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli 10'a katılan oyuncuyu duyurdu

Hızlı Öfkeli serisi hız kesmeden devam ediyor. Çok sevilen serinin 10. filminin çıkması için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizi oyuncu kadrosu ile de çok sevilirken yeni filmin kadrosuna Oscar Ödüllü oyuncu Bire Larson'un katıldı. Merakla beklenene yapım için araştırmalar devam ediyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dünyayı kasıp kavuran Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi ile geliyor. Dünyanın dört bir yanından merakla beklenen yapımın ilk filmini 2 Kasım 2001 yılında yayınlandı. 9. Filmin ardından 10. Filmi ile sinemalarda yerini alacak olan film oyun kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde Vin Diesel, Jason Momoa, Michelle Rodrigue, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron gibi isimlerin yer aldığı filmin oyuncu kadrosuna Oscar Ödüllü oyuncu Bire Larson'un katıldı. Peki, Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Paylaşım Vin Diesel'den geldi

İlk filmin çıkışının üzerinden tam 21 sene geçmesine rağmen ilk gün ki heyecanını kaybetmeyen Hızlı ve Öfkeli hikayesi devam ediyor. Dünya çapında izleyici kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli gişede toplamda 5 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. Filmi için bekleyiş devam ederken paylaşım filmin başrol oyuncusu Vin Diesel'den geldi.

Serinin dokuzuncu filmi, pandemi dönemi filmlerinden biri olarak sinemada yerini aldı. Vizyona girmesi ile birçok kişi tarafından izlenen film dünya genelinde elde ettiği 681.5 milyon ABD doları hasılat elde etti. Mükemmel oyuncu kadrosu ile heyecan dolu anlar yaşatan filme yeni bir oyuncu dahil oldu. Ekibe katılan Brie Larson, Vin Diesel’in paylaşımı ile ortaya çıktı. Diesel, "Aileye hoş geldin" notu ile bir resim paylaşmasının ardından Larson’un resmen kadroya katıldığı belli oldu.

Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman vizyona girecek?

Kadroda Diesel, Larson ve Momoa'nın yanı sıra Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris ve Sung Kang'un gibi yıldız isimlerin yer alan Hızlı ve Öfkeli izleyenleri aksiyona doyuracak serinin yeni filmi ile ekrana gelecek. Hızlı ve Öfkeli 10 7 Nisan 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr