07.09.2019-12:29
(Son Güncelleme:23.11.2024-02:45)
Her Ayın Balığı Farklı! Hangi Ayda Hangi Balık Tüketilir?
Her balığın bir zamanı vardır. o ayda yenir ve en lezzetli o zaman yenecektir. peki, ne zaman?
Ocak ayında hamsi ve kefal balığı yenmelidir.
Şubat ayında gümüş ve kefal balığı yenmelidir.
Mart ayında barbunya ve levrek balığı yenmelidir.
Nisan ayında kalkan ve kılıç balığı yenmelidir.
Mayıs ayında tekir ve dil balıkları yenmelidir.
Haziran ayında karagöz ve kırlangıç balıkları yenmelidir.
Temmuz ayında tekir ve barbunya balıkları yenmelidir.
Ağustos ayında sardalye ve çingene palamudu yenmelidir.
Eylül ayında izmarit, istavrit ve kırlangıç balıkları yenmelidir.
Ekim ayında lüfer ve palamut balıkları yenmelidir.
Kasım ayında uskumru, hamsi ve pisi balıkları yenmelidir.
Aralık ayında torik, tekir ve çinakop balıkları yenmelidir.
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR