20.09.2024-12:03 (Son Güncelleme:20.09.2024-12:03)

Hatice Musaoğlu'nun Kızları O İsmi Gösterdi: Mahkeme Tutuklama Kararı Verdi!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 2006 yılında kaybolan ve haber alınamayan Hatice Musaoğlu'nun oğlu, ''kasten öldürme'' suçundan tutuklandı.

Kastamonu'nun Azdavay içesinde 18 yıl önce kaybolan ve bir daha da haber alınamayan Hatice Musaoğlu'nun kızlarının bir televizyon programına katılmasıyla kaybın arkasındaki sır perdesi aralanmaya başladı. Musaoğlu'nun kızları, annelerinin kaybından kardeşleri Aydın Musaoğlu'yu şüpheli bulduklarını söylemesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Tutuklandı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Aydın Musaoğlu'nun emniyetteki işlemleri sona erdi. Adliyeye sevk edilen Aydın Musaoğlu, hakimlikçe ''kasten öldürme'' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan Musaoğlu'nun eşi Nevin Musaoğlu'nun emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Ne Oldu?

2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu'nun kızları bir televizyon programına katılarak annelerini aramaya başladılar. Kayıp kadının kızları, annelerinin ölmüş olabileceğini ve onu öldüren kişinin de abileri Aydın Musaoğlu olabileceğini iddia ettiler. Kızların söylemleri üzerine Azdavay Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı ve soruşturma kapsamında kayıp kadının oğlu Aydın Musaoğlu tutuklandı.

Hatice Musaoğlu'nun kaybolduğu dönem birlikte yaşadığı oğlunun evinin bahçesinde kepçeyle kazı yapıldı ve garajın tavanı, ve tabanında arama çalışmaları yürütüldü.

damlaeroglu@haber365.com.tr