01.04.2022-12:17 (Son Güncelleme:01.04.2022-12:30)

Hamit Altıntop'un istifa eden TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan'ın yerine göreve gelmesi bekleniyor!

Türkiye Futbol Federasyonu, Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un istifa eden Mehmet Baykan'ın yerine başkan vekilliği görevine geleceği öğrenildi. Yaşanan gelişme ile beraber gözler Hamit Altıntop'a çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan son gelişmede flaş bir karar alınmış ve TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan istifa etmişti. Mehmet Baykan'ın hakemlerle ilgili alınan karar sonrası görevine son verdiği belirtilmişti. Görevine son veren Mehmet Baykan'ın yerine Hamit Altıntop'un atanacağı öğrenildi. Yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düştü.

Hareketli saatler yaşanıyor

Mehmet Baykan'ın istifası sonrası boşalan koltuğa Hamit Altıntop oturacağı öğrenildi. Ayrıca gelen bir başka önemli bilgiler arasında Hamit Altıntop'un A Milli Takım sorumlusu olarak görevine devam edeceği aktarıldı.


Resmi açıklama beklenmekte

TFF'nin ilk yönetim kurulu toplantısının ardından kararını resmen duyurması bekleniyor. Hamit Altıntop ile ilgili yaşanan bu gelişmeler gerek Türk futbolunda gerek taraftarlar tarafından çok büyük bir merakla takip edilmekte. Mehmet Baykan'ın kısa süre evvel görevinden istifası gündeme bomba gibi düşmüştü. Mehmet Baykan'ın istifa kararının arkasında görevden alınan hakemlerin olduğu vurgulanmıştı. Bu anlamda hakemler hakkında alınan kararların Türkiye Futbol Federasyonu'nda etkileri devam ediyor. Türk futbolu TFF'de yaşananlara dikkat kesilmiş durumda.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr