27.02.2023-09:35 (Son Güncelleme:27.02.2023-16:54)

Halk TV’nin deprem yayını tepki çekti: Küçük kız çocuğu canlı yayında ağladı

Televizyon kanalı Halk TV’nin Adıyaman’da gerçekleştirdiği deprem yayını görenlerin tepkisini çekti. Canlı yayına alınan küçük bir kız çocuğu, depremde yaşadıklarının hatırlatılmasıyla ağladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenenler şüphesiz çocuklar oldu. Küçük yaşta böylesi bir felaketle karşılaşan minik vatandaşlarımız zaman zaman bazı televizyon kanallarında imaj çalışmasında kullanılırken, aynı zamanda reyting kaygılarının kurbanı oldular. Son olarak televizyon kanalı Halk TV’nin Adıyaman’da gerçekleştirdiği deprem yayını görenlerin tepkisini çekti. Canlı yayına alınan küçük bir kız çocuğu, depremde yaşadıklarının hatırlatılmasıyla ağladı.

Küçük kız çocuğu canlı yayında ağladı

Halk TV’nin Adıyaman’daki canlı yayını sosyal medyada tepki çekerken, gazeteci Enver Aysever, sert tepki gösterenler arasında yer aldı. Aysever, sosyal medya hesabından şu ifadelerde bulundu:

"Bu şerefsizlik değil de nedir

Alçaklar sırf izlenme için her şeyi yaparsınız siz

Bunu yandaşlar yapsa ağzınıza geleni söylersiniz, susacak mısınız Serhan'ın rezilliğine

Başardınız, merkez medya oldunuz"


Halk TV’den özür açıklaması

Yayının ardından vatandaşlardan Halk TV'ye yoğun tepki geldi.

Sunucu Serhan Asker, yayın nedeniyle özür dileyerek çocukların yayına kendilerinin çıkmak istediğini söyledi. Asker, "Biz çocukları çıkarmak istemedik. Çocukların hepsi televizyona çıkmak istediler. Anlık gelişmeler sonucu bazıları ağladı. Onların ağlamasını da düşünmemiz gerekiyordu. Bu konuda herkesten özür diliyorum ben. Fakat o çocukları biz alıp 'Hadi anlatın' demedik. Çocuklar orada izlerken annesiyle babasıyla yayına çıkmak istedi. Onları küstürseydim daha da üzülecektim." ifadesinde bulundu.

muratcankilic@haber365.com.tr