12.10.2024-11:50 (Son Güncelleme:12.10.2024-11:50)

Hakkarigücü'nden 12 Yaşındaki Gül Yıldız'a Destek Ziyareti

Hakkarigücü, futbol tutkusu ile tanınan 12 yaşındaki Gül Yıldız'a destek oldu ve futbol hayallerine katkıda bulundu.

Hakkarigücü'nden Özel Destek

Hakkarigücü, Hakkari'nin Derecik ilçesinde futbol tutkusuyla tanınan Gül Yıldız'ın hayallerine sahip çıktı. Takım yöneticileri, milli futbolcular Hatice Yaşar ve Meryem Küçükbirinci, minik futbolcunun yanına giderek ona destek verdi.

Gül Yıldız'ın Hedefleri

12 yaşındaki Gül Yıldız, etrafındaki çocuklarla sürekli olarak futbol oynuyor ve televizyonda izlediği maçlardan ilham alıyor. Gül, "Televizyonda Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını izliyorum. Kazanmayı çok seviyorum ve futbolu öğrenmek istiyorum," diye belirtiyor.

Ödüller ve Oyun

Cemile Timur, Hakkarigücü'nün teknik sorumlusuyla birlikte Gül Yıldız’a forma, top, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye ettiler. Gül ve arkadaşları ile birlikte futbol oynayarak bu muhteşem deneyimi pekiştirdiler.

Ebeveyn Desteği

Gül’ün babası Muhsin Yıldız, "Kızım futbolcu olmak istiyor. Ona elimden gelen desteği sağlayacağım. Hakkarigücü ekibi, çocuklar için halı saha yapmak için yer baktı, çok mutluyuz," dedi.

Geleceğe Dair Umutlar

Milli futbolcu Meryem Küçükbirinci, Gül Yıldız'ın yeteneğine vurgu yaparak, "Küçük yaşına rağmen yetenekli. Gelecekte iyi bir futbolcu olacağına inanıyorum," ifadelerini kullandı. Hatice Yaşar ise, "Kız çocuklarının yeteneklerini desteklemek için buradayız. Gelecekleri için onları yalnız bırakmayacağız," şeklinde değerlendirdi.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Hakkarigücü, Hakkari'nin Derecik ilçesinde futbol tutkusuyla tanınan Gül Yıldız'ın futbolculuk hayalini gerçekleştirmesine katkı sunacak. Gelişen köyü Toklu mezrasına giden kulüp yöneticileri, takımın teknik sorumlusu Cemile Timur ve milli futbolcular Hatice Yaşar ile Meryem Küçükbirinci, "Dünya Kız Çocukları Günü" dolayısıyla Gül Yıldız'ı ziyaret etti, forma, top, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Milli futbolcular, Yıldız ve arkadaşlarıyla boş alanda top oynadı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr