10.04.2022-19:29 (Son Güncelleme:10.04.2022-19:29)

Hakim Ozan dizisi Ozan ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Fatih Berk Şahin Hakim’den ayrılacak mı?

Hakim dizisindeki Ozan ölecek mi? Ozan diziden ayrılıyor mu? İlk bölümü ile nefes kesen dizideki Ozan karakterini canlandıran Fatih Berk Şahin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

4 Nisan Pazartesi günü 1. bölümü Atv ekranlarında yerini alan Hakim dizisi izleyiciler tarafından sevildi. Hakimin oğlu Ozan karakterini canlandıran Fatih Berk Şahin ölecek mi? Fatih Berk diziden ayrılıyor mu? soruları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Uyarlama olan Hakim dizisinin orjinaline bakıldığında sezon finaline Ozan'ın vurulması ile giriyor.

Ozan ölecek mi?

Hakim olan babası tarafından cinayet sucunun üstünün kapatılması ile hayatına devam eden Ozan, Sezon finalinde Cuma'nın abisi Musti tarafından Metehan'ın düzenlediği parti de yanlışlıkla vuruluyor. Boğazından vurulan Ozan'ın ölüp ölmeyeceği 2. sezonun Eylül ayında başlaması ile belli olacak. Henüz Fatih Berk Şahin'in diziden ayrılacağına dair bir bilgi gündeme gelmedi. Eğer ki Ozan ölürse de senaryo gereği diziden çıkarılacaktır.

Fatih Berk Şahin kim?

2004 İstanbul doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine 2020 yılında Ozan Açıktan yönetmenliğinde 'Geçen Yaz' adlı sinema filmiyle başladı.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr