04.04.2022-22:20 (Son Güncelleme:04.04.2022-22:22)

Hakim dizisi gerçek olayları mı anlatıyor?

Atv kanalında yeni başlayacak olan Hakim dizisi şimdiden merak konusu olmuş durumda.Yayınlanan fragmandan sonra seyirciler dizinin gerçek olaylar ile bir ilgisi var mı? diye araştırmalara başladı bile.Bizde sizler için merak edilen dizinin konusuna sayfamızda yer vermekteyiz.

ATV kanalından yep yeni bir dizi serüveni başlamakta.'' Hakim '' dizisinin yayınladığı ,İlk fragmanın ardından tüm izleyicilerin dikkatini şimdiden çekmiş durumda.Hakim dizisinin konusu ne? Dizi gerçek hayattan alıntı mı diye? izleyiciler tarafından merak konusu olmuş durumda.


Hakim dizisinin konusu ;

Dünyaca ünlü olan 'Your Honor ' dizisinden uyarlanmış olan Hakim dizisi,değişik konusuyla şimdiden merak edilen diziler arasına girmiş bulunmakta.Dizide seneler boyunca Adalet için çabalamış olan bir hakim'in,bir gün oğlunun işleyeceği suç yüzünden değişecek olan hayatlarına yer verilecektir.

Oğlu ve işi arasında kalacak olan babanın vicdan yükü hesaplaşması nasıl olacak.Bir yandan adalet için yüreği çarparken ,diğer yanda oğlunun olması trajik olayların yaşanmasına sebep olacaktır.Bu olaylar sayesinde seyirciyi çok etkileyeceğine benziyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr