Göğüs yağları kabusu yaşayanlar bitkisel çözümler! Bu besinleri kullananlar göğüslerindeki yağlardan kurtulacak
Tıp biliminde jinekomasti olarak bilinen göğüslerdeki aşırı yağlanma erkek ve kadın farketmeksizin her kişide görülebiliyor. Göğüs yağları kabusu yaşayanlar bitkisel çözümler müjdesi geldi. Bu besinleri kullananlar göğüslerindeki yağlardan kurtulacak.
Günümüzde yüzbinlerce kişi, göğüs bölgelerinde yaşadıkları aşırı yağlanmadan oldukça şikayetçi. Tıp biliminde jinekomasti olarak bilinen göğüslerdeki aşırı yağlanma erkek ve kadın farketmeksizin her kişide görülebiliyor. Göğüslerindeki aşırı yağlanma sorunun çözümleri için internete yönelen insanlara uzmanlardan bitkisel çözümler geliyor. Bu besinleri kullananlar göğüslerindeki yağlardan kurtulacak.
Göğüs yağı oluşma nedenleri hangileridir?
Göğüs yağı oluşumuna sebep olan etmenler şunlardır:
Hormonal değişiklikler
Alkol bağımlılığı
Madde bağımlılığı
Böbrek yetmezliği
Tiroid bozukluğu
AIDS, kanser, kalp hastalıkları
Aşırı kilo alma
Göğüsteki aşırı yağlanmaya bitkisel çözümler
Uzmanlar erkek ve kadınların göğüslerindeki aşırı yağlanma sorununa çözüm olarak bazı besinlerin tüketilmesi tavsiyesinde bulunuyor. İşte o besinler:
Zerdeçal
Göğüslerdeki yağlanmayı azaltmaya yardımcı olan besinlerden birisi zerdeçaldır.
1 tatlı kaşığı Zerdeçal tozu
1 bardak su
Süzgeç
1 bardak kaynamış su içerisine zerdeçal tozu katılır. 10-15 dk kadar kaynatılan karışım bir süzgeç yardımıyla süzülür ve günde 3 defa olmak üzere 1-2 ay boyunca tüketilir.
Çarkıfelek çiçeği
Erkeklerdeki göğüs yağlarının azalmasına yardımcı olan bitkilerden birisi olan çarkıfelek çiçeği içerdiği krisin maddesiyle erkeklerdeki testesteron maddesinin parçalanmasını önler ve göğüs yağlarının böylelikle azaltılmasını sağlar.
1 bardak kaynamış suya çarkıfelek çiçeği eklenir. 10-15 dk kadar kaynatılan karışım bir süzgeç yardımıyla süzülür ve günde 2 kez olmak üzere 3 hafta boyunca tüketilir.
Deve dikeni
Bir süt çeşidi olarak da bilinen deve dikeni, içerdiği silymarin maddesiyle göğüs yağlarının erimesini hızlandırır.
1 yemek kaşığı deve dikeni tohumu
2 bardak su
1 tatlı kaşığı bal
Süzgeç
Ezilerek iyice toz haline getirilen deve dikeni, 2 bardak kaynamış su içine dökülür. 15-20 dk kadar kısık ateşte pişen bu karışımın süzüldükten sonra üzerine isteğe göre 1 tatlı kaşığı bal ilave edilir ve günde 2 kez olmak üzere 3 hafta boyunca tüketilir.