04.10.2024-18:05 (Son Güncelleme:04.10.2024-18:27)

Giresun ve Trabzon'da Filistin'e Destek Protestoları

Giresun ve Trabzon'da halk, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı düzenlenen protestolarda bir araya geldi.

Giresun ve Trabzon'da Filistin'e Destek Protestoları

Giresun ve Trabzon şehirlerinde, Saadet Partisi öncülüğünde düzenlenen protestolarla, İsrail'in Filistin işgali ve saldırıları kınandı.

Giresun'daki Protesto

Giresun'da bulunan Atatürk Meydanı'nda toplanan grup adına konuşan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Saim Öksüz, Siyonist İsrail'in son bir yılda tarihin en büyük katliamlarını gerçekleştirdiğini vurguladı. Öksüz, "Filistin, bizim umudumuzun ve vicdanımızın sembolüdür. Bunu asla unutmayacağız ve özgür Filistin için mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Trabzon'daki Etkinlik

Trabzon'da ise 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda gerçekleştirilen protestoda, "Vicdanın Sesini Duy! Harekete Geç!" yazılı pankart açıldı. Katılımcılar, Türk ve Filistin bayrakları taşıyarak İsrail'i kınadı.

Saadet Partisi Trabzon İl Sekreteri Mehmet Koç, "Bu dava, inananların ve mazlumların zaferi olacaktır. Emperyalizm ve Siyonizme karşı durmaya kararlıyız. Tüm vicdan sahibi insanları harekete geçmeye davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sonuç ve Sloganlar

Protestonun ardından grup, bir dakikalık sessiz protesto gerçekleştirdi ve İsrail karşıtı sloganlar attı. Katılımcılar, Filistin'in özgürlüğü için durmadan mücadele edeceklerini dile getirdi.

Saadet Partisince İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Trabzon'da protesto edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr