16.10.2024-17:07 (Son Güncelleme:16.10.2024-17:07)

Genç Kadın Boks Milli Takımı Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Genç Kadın Boks Milli Takımı, Kastamonu'da Dünya Şampiyonası hazırlıklarına devam ediyor. Hedefleri başarılı sonuçlar almak.

Genç Kadın Boks Milli Takımı'nın Şampiyona Hazırlıkları Devam Ediyor

Genç Kadın Boks Milli Takımı, önümüzdeki Dünya Şampiyonası için Kastamonu'daki kamp çalışmalarına devam ediyor. Milli takım, 20 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında Karadağ'da gerçekleşecek olan turnuvaya hazırlık amaçlı çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde Çalışmalar

Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılan çalışmalar, bu ayın başından itibaren başlamış durumda. Milliler, toplamda 12 sıklette mücadele edecekleri şampiyona için günde çift idman gerçekleştiriyorlar.

Takım Koçundan Açıklamalar

Milli takım antrenörü Naci Oral, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, kampta bulunan sporcuların gelecekte A Milli Takım kadrosunu oluşturacağını belirtti. Oral, "Çok güzel bir kadromuz var. Tam takım hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımıza biraz geç başladık ama sporcular, illerindeki hocaları eliyle hazırlandılar. Takımın durumu gayet iyi." şeklinde konuştu.

Şampiyona Detayları

Dünya Şampiyonası'na, 88 ülkeden yaklaşık 650 sporcu katılacak. Naci Oral, "Rekor bir katılım var. Yılın son büyük şampiyonası bu. Hedefimiz, bu turnuvada iyi dereceler alabilmek." ifadelerini kullandı.

Genç Kadın Boks Milli Takımı'nın, Dünya Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da girdiği kamp sürüyor. Milli takım, Karadağ'da 20 Ekim-5 Kasım tarihlerinde düzenlenecek şampiyona kapsamında çalışmalarını Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştiriyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr