18.12.2023-17:22 (Son Güncelleme:18.12.2023-17:22)

Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, bilezikleri hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu 18 Aralık 2023

Gelinim Mutfakta programında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yeni haftanın ilk gününde gelin ve kaynanaların mücadeleleri nefes kesiyor. Haftanın ilk gününün sonunda ise çeyrek altını kazanan isim izleyenler tarafından merak edildi. Peki Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, bilezikleri hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 18 Aralık 2023…

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Gelinim Mutfakta programında bugünün birincisi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Nursel Ergin’in başarılı sunumuyla sabahları izleyenler için daha keyifli hale getiren Gelinim Mutfakta’da çeyrek altını hangi gelinin kazandığı ve güncel puan durumu arama motorları üzerinden sorgulanıyor. Peki Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı, bilezikleri hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta’nın 18 Aralık 2023 tarihli yeni bölümünde birinci olan yarışm>acı merak ediliyordu. Günün tamamlanmasıyla beraber bu soru yanıt buldu.


Gelinim Mutfakta’da günü birinci tamamlayarak çeyrek altını kazanan isim Tuğba oldu. Tuğba, yeni bölümde en güzel pastayı yaparak bu ödüle kavuştu.

Gelinim Mutfakta puan durumu 18 Aralık 2023

Gelinim Mutfakta’da ilk günün sonunda puan durumu şu şekilde gerçekleşti:

Tuğba: 15

Yeşim: 14

Aleyna: 13

Gamze: 9


Gelinim Mutfakta bilezikleri hangi gelin kazandı?

Gelinim Mutfakta programında bilezikleri hangi gelinin kazandığı sorusu 22 Aralık 2023 Cuma günü yapılacak olan haftanın finalinde netlik kazanacak.

muratcankilic@haber365.com.tr