25.04.2022-15:57 (Son Güncelleme:25.04.2022-15:57)

Gelin Evi Ayşe kimdir? Gelin Evi yeni yarışmacısı Ayşe Yılmaz Koç hakkında bilgiler

Gelin Evi bu haftanın yeni yarışmacıları belli oldu. Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacıları tanıtıldı. Gelin Evi yarışmacası olan Ayşe Yılmaz Koç kimdir? İzliyiciler yarışmacıları merak konusu oldu. işte Ayşe Yılmaz Koç hakkında merak edilenler..

Programda çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası yer almakta. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak 5 yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için rekabet içine giriyorlar. Tüm hünerlerini gözler önüne seren gelinler Aslı Hüner'in sunumu ile evlerinize hafta içi her gün 14:00 da Show Tv ekranlarında yerini alıyor. Bu haftanın yarışmacıları tanıtılmaya başlandı. Gelin Evinin yarışmacıları arasında Ayşe Yılmaz Koç kimdir? İşte tüm detaylar..

Gelin Evi yarışmacısı Ayşe Yılmaz Koç kimidir? 

25 Nisan ve 29 Nisan arası yarışacak olan Gelin Evi yarışmacılarından olan Ayşe 27 yaşındadır. Gezmeyi, doğayı ve kamp yapmayı seven Ayşe Yılmaz aynı zamanda nostalji ürünlerle ilgilenmeyi de sevmektedir. Sosyal Medya kullanıcısı olan Ayşe Yılmaz Koç'un Instagram hesabı :@ayseyilmazkoc16'dır


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr