23.09.2024-19:15 (Son Güncelleme:23.09.2024-22:53)

Gaziantep FK Trabzonspor maçını canlı izle Bein Sports 1 – Gaziantep TS maçı canlı maç izle şifresiz yayın

Trendyol Süper Lig’de bir türlü galibiyet alamayan Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Zorlu mücadeleyi canlı ve şifresiz izlemek isteyen spor severler Taraftarium 24 Gaziantep FK Trabzonspor maçını canlı izle Bein Sports 1, Selçuk Sports Justin TV Twitter Gaziantep TS maçı canlı maç izle şifresiz yayın ekranı terimlerini sorguluyor. İşte Gaziantep Trabzonspor canlı yayın bilgileri…

Ligin en çok berabere kalan takımı olan Trabzonspor çok istediği 3 puan için bu akşam Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk olacak. Ev sahibi Gaziantep FK da küme düşme hattından kurtulmak adına güçlü rakibi Trabzonspor’u yenmeyi düşünüyor. Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu. Maç ile ilgili olarak Gaziantep FK Trabzonspor maçı canlı izle Selçuk sports, Gaziantep FK Trabzonspor muhtemel 11, Gaziantep FK Trabzonspor hangi kanalda, Gaziantep FK Trabzonspor canlı izle Twitter, Bein Sports canlı maç izle, Gaziantep Trabzonspor maçı canlı izle Taraftarium24 şifresiz gibi terimler sorgulanıyor.

Gaziantep FK Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig’de zorlu bir maç olan Gaziantep FK Trabzonspor mücadelesi 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK Trabzonspor maçı nerede?

Gaziantep FK Trabzonspor maçı Gaziantep Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak.

Gaziantep FK Trabzonspor maçı hakemi kim?

Volkan Bayarslan Gaziantep FK Trabzonspor maçı hakemi olacak. MHK mücadelenin yardımcı hakemlerini Murat Altan ve Bilal Gölen olarak açıkladı. VAR hakemi görevi ise Erkan Engin’e verildi.


Gaziantep FK Trabzonspor muhtemel 11

Gaziantep FK - Selçuk İnan

Dioudis, Ertuğrul, Viyana, Saborit, Emre, Maxim, Ndiaye, Kozlowski, Okereke, Lungoyi, Kodro.

Trabzonspor - Şenol Güneş

Uğurcan, Malheiro, Serdar, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Bardhi, Cihan, Nwakaeme, Banza.

İç Sahada İnişli Çıkışlı Performans

Gaziantep FK, Selçuk İnan yönetiminde iç sahada çıktığı altı Süper Lig maçının üçünü kazanırken, bir beraberlik ve iki mağlubiyet aldı. Bu istikrarsız performans, takımın dikkatini çekiyor ve iç sahadaki başarıyı sürdürülebilir kılmak için çaba sarf ediliyor.

Trabzonspor’un Gaziantep FK Maçı Kafilesi Belli Oldu

Trabzonspor’un Gaziantep FK maçı için belirlenen kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: Uğurcan, Muhammet Taha Tepe, Onuralp, Malheiro, Barisic, Arif, Eren, Serdar, Batagov, Denswil, Lundstram, Okay, Ozan, Mendy, Barhdi, Umut Güneş, Cham, Nwakaeme, Cihan, Draguş, Umut Bozok ve Banza.

Visca ve Orsic Kadroda Yok

Abdullah Avcı’nın ayrılığının ardından takımın başına geçen Şenol Güneş, çıktığı ilk iki karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı. Bordo-mavililer, bu kez Gaziantep FK karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor

Öte yandan Bordo-mavili takımda önemli eksikler de göze çarpıyor. Orsic, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Engin Poyraz Efe Yıldırım, Gaziantep FK maçı kadrosunda yer almadı. Cezası bulunan Edin Visca ise kamp kadrosuna dahil edilmedi. Bu eksikler, Trabzonspor’un kadro derinliğinde sıkıntılar yaratabilir.

Bordo-Mavililerde Kritik Mücadele

Gaziantep FK deplasmanında sahaya çıkacak olan Trabzonspor, galibiyet serisini başlatmak ve yeni teknik direktör Şenol Güneş ile ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. Bu kritik maç, bordo-mavililer için moral bulmak adına büyük önem taşıyor.

muratcankilic@haber365.com.tr