21.10.2024-16:47 (Son Güncelleme:21.10.2024-16:47)

Gazi Vahide Şefkatlioğlu'ndan Fetullah Gülen'in Ölümü Üzerine Açıklamalar

Gazi Vahide Şefkatlioğlu, eşini 15 Temmuz'da kaybetti, Gülen'in ölümüne ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Gazi Vahide Şefkatlioğlu'ndan Açıklamalar

15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde eşini kaybeden ve bacağını yitiren Vahide Şefkatlioğlu, FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberine ilişkin duygularını paylaştı.

"Allah'ın Adaletine İnancımız Var"

Şefkatlioğlu, derin bir acıyla, "Her şehit için Allah ona bin azap versin inşallah. O kadar insanı babasız, annesiz, ailesiz bıraktılar. Annemiz evladı için her gün hala ağlıyor. Bunun hesabını burada vermedi ama Allah'ın adaletine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

O Korkunç Geceyi Unutamıyor

15 Temmuz gecesinde, eşiyle birlikte kalabalık bir grup vatandaşla Atatürk Havalimanı'na gitmek için yola çıktıklarını hatırlatan Şefkatlioğlu, üzerlerinden geçen tankın ardından yaşananları anlattı.

"Vatanımız İçin Her Şey Göze Alındı"

O geceyi unutamadığını dile getiren Şefkatlioğlu, "O gün Allah içimizdeki bütün korkuyu aldı. Vatan her şeyden önce geliyor, başka bir vatanımız yok. İnsan seliyle Havalimanı'na doğru yürüyorduk." dedi.

Eşinin Değeri ve Acısı

Şefkatlioğlu, eşinin tank altında yaşamını yitirdiğini ve büyük kayıplar yaşandığını aktararak, "252 şehidimizin kanı eline bulaşmış bir insanı, ellerimle parçalamak isterdim." ifadelerini kullandı.

"Güzel bir işkence çeksin"

Gülen'in ölümüyle ilgili inancının tam olmadığını ifade eden Şefkatlioğlu, "Öldüğüne gerçekten inanmam için mezara gömüldüğünü görmem lazım. İnşallah böyle etleri paramparça olmuştur." diyerek, yaşadığı acının derinliğini vurguladı.

İstanbul'da 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün darbe girişiminde eşi şehit olan ve kendisi de bir bacağını kaybeden gazi Vahide Şefkatlioğlu, AA muhabirine açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr