03.10.2024-12:47 (Son Güncelleme:03.10.2024-16:06)

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Güneri Cıvaoğlu için Milliyet gazetesinde düzenlenen törenle veda ediliyor.

Güneri Cıvaoğlu'nun Vefatı ve Tören Detayları

85 yaşında hayata veda eden gazeteci Güneri Cıvaoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Beşiktaş'taki hastanede tedavi sürecinin ardından aramızdan ayrılan Cıvaoğlu için Milliyet gazetesi binasının önünde bir anma töreni gerçekleştirildi.

Törene Katılanlar

Törene, ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve Demirören Medya çalışanları ile çok sayıda meslektaşı katıldı. Anma programında, Cıvaoğlu'nun medya dünyasındaki önemli yeri ve kişiliği vurgulandı.

Özay Şendir'in Dikkat Çeken Açıklamaları

Törende konuşan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Cıvaoğlu'nu "medya camiasındaki son şövalye" olarak nitelendirerek, onun adalet anlayışını ve gazetecilik tutkusunu dile getirdi. Şendir, Cıvaoğlu'nun gazetelerle olan derin bağını ve sürekli bilgi arayışını da anlattı.

Cenaze Töreni

Şendir, Cıvaoğlu'nun son günlerine dek yazma isteğini ve hasta haliyle bile bu tutkusunu koruduğunu belirtirken, onun medya dünyasında edindiği yer ve etkisinin önemini ifade etti. Törenin ardından Cıvaoğlu'nun cenazesi, cenaze namazı için Teşvikiye Camisi'ne götürüldü.

Beşiktaş'ta tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayata gözlerini yuman gazeteci Güneri Cıvaoğlu için Bağcılar'daki Milliyet gazetesi binası önüne tören düzenlendi. Törene, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski CHP genel başkanı Altan Öymen ile Demirören Medya çalışanları ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr