06.09.2024-23:30 (Son Güncelleme:06.09.2024-23:31)

Galler Türkiye maç özeti ve golleri izle TV8 - Exxen | 2024 Galler Türkiye Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri

A Milli Takımımız EURO 2024 macerasının ardından Uluslar Ligi’nde ilk maçına çıkıyor. Galler deplasmanında galibiyet arayacak olan milli takımımızın maç özetini HD izlemek isteyenler ise arama motorları üzerinden Galler Türkiye maçı sonucu, Galler Türkiye maçı hangi kanalda, Galler Türkiye maçı ne zaman, Galler Türkiye maçı kaç kaç bitti gibi terimleri araştırıyor. İşte maçtan notlar…

UEFA Uluslar Ligi B Lig Grup 4. grup maçında Türkiye deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri’nde de rakibiyle karşılaşan ve kaybetmeyen Milli Takımımız bu maçtan da galibiyetle ayrılarak gruba 3 puanla başlamayı hedefliyor. EURO 2024’te dikkat çekici performanslar ortaya koyan Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu gibi isimler bu maçta sahada olacak. Futbol severler ise heyecanlı geçmesi beklenen maçın özet görüntülerini arama motorlarından sorgulamaya başladı. Galler Türkiye maçı sonucu, Galler Türkiye maçı hangi kanalda, Galler Türkiye maçı Ne Zaman, Galler Türkiye maçı kaç kaç bitti gibi terimlerle araştırmalar sürüyor.

Galler Türkiye maçı ne zaman?

Galler Türkiye maçı 6 Eylül 2024 Cuma günü TSİ 21.45’te oynanacak.

Galler Türkiye maçı hangi kanalda?

Galler Türkiye maçı canlı olarak hem TV8 hem de Exxen ekranlarında yayınlanacak.

Galler Türkiye maçının özet görüntülerinin ise Exxen’in Youtube kanalında karşılaşmanın sona ermesinin ardından yayınlanması bekleniyor.

Milli Takım Tarihinde 631 Maç: 245 Galibiyet, 861 Gol

Türkiye Milli Futbol Takımı, 101 yıllık tarihinde resmi ve özel toplam 631 karşılaşmaya çıktı. Bu maçların 245'ini kazanan ay-yıldızlı ekip, 148 maçta berabere kaldı ve 238 defa mağlup oldu. Türkiye'nin aldığı 245 galibiyetten biri hükmen galibiyet olarak kayıtlara geçti.

Milli takım, 270 maçta deplasmanda, 272 maçta Türkiye’de ve 89 maçta tarafsız sahada mücadele etti. Bu karşılaşmalarda 861 gol atan milliler, 905 golü kalesinde gördü. Bugüne kadar 91 farklı ülke takımıyla karşılaşan Türkiye, Avrupa temsilcileriyle 547 maç, Asya'dan takımlarla 34 maç, Afrika'dan takımlarla 24 maç, Amerika'dan 23 maç ve Okyanusya'dan 3 maç oynadı.


Semih Kılıçsoy Kadrodan Çıkarıldı

A Milli Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy, sol kasığındaki zorlanma sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı. Takımın önemli isimlerinden kaptan Hakan Çalhanoğlu ise kalça ağrıları nedeniyle son antrenmanda takımdan ayrı koşu çalışması yaptı. Çalhanoğlu'nun, Galler maçında forma giymesi beklenmiyor.

Öte yandan, genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu, Ümit Milli Takımı'nın UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri’nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile yapacağı maçların kadrosuna dahil oldu.

muratcankilic@haber365.com.tr