22.09.2021-17:07 (Son Güncelleme:22.09.2021-17:19)

Galatasaray'ın Rakibi Marsilya'nın Futbolcusu Arkadiusz Milik Yeşil Sahalara Dönüyor!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki rakiplerinden Marsilya'nın formasıda forma gyen ve sezon başından beri sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Arkadiusz Milik'in Galatasaray maçında sahalara dönmesi bekleniyor.

Süper Lig devlerinden Galatasaray, Lazio galibiyetiyle UEFA'ya iyi bir başlangıç yapmıştı. UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ikinci maçında 30 Eylül Perşembe günü Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maçla ilgili Galatasaray'ı ilgilendiren önemli bir haber geldi. Marsilya'nın Polonyalı yıldız futbolcusu Arkadiusz Milik'in bu maçta sahalara dönmesinin beklediği öğrenildi. Yıldız futbolcu geçen sezon yaşadığı sakatlıktan sonra çok uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Sahalardan uzun bir süre uzak kalan futbolcunun sahalara geri dönmeye hazırlandığı aktarıldı.

MARSİLYA TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLADI

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Marsilya ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Marsilya'nın futbolcusu Polonyalı golcü Milik Angers maçının kadrosuna alınmamıştı. Marsilya teknik direktörü Jorge Sampaoli, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezonun son haftasında Metz takımıyla oynanan maçta diz sakatlığı yaşayan Milik'in durumuna değinen Sampaoli yaptığı açıklamada, '' "Milik, kendisini ameliyat eden doktor ile görüştü. Her şeyin iyi gittiğini ve geri dönmesinin yakın olduğunu belirtti ama henüz değil. Çünkü her zaman bir risk bulunuyor. Bu maçta kadroda olur mu diye düşünmüştük ama şimdi Lens'a karşı biraz oynama imkanı olur mu ona bakacağız. Hepimiz onu çok yakında tekrar sahada görmeyi istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Polonyalı golcü Milik'in hafta başından beri topla çalışmalara başladığı ve Angers maçında kadroda yer almasa bile Lens veye önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray maçında kadroda olmasının beklendiği açıklandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr