26.11.2021-13:29 (Son Güncelleme:26.11.2021-13:47)

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 5 karşılaşmasında Marsilya'yı ağırlayan temsilcimiz Galatasaray, rakibini 4-2 yenerek grubunda liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılılar Lazio ile puan farkını korurken, alınan zafer Avrupa'da manşetlere taşndı.

1


UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 5 karşılaşmasında Marsilya'yı ağırlayan temsilcimiz Galatasaray, rakibini 4-2 yenerek grubunda liderliğini sürdürdü.

2


UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray grubundaki 5. karşılaşmasında Fransız takımı Olympique Marsilya'yı ağırladı.

3


Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray, rakibine karşı üstün futbolunu sonuna kadar sürdürdü ve sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi.

4


Puanını 11'e yükselten sarı kırmızılılar, son oynanacak olan maçlar öncesi önemli bir avantaj elde etmiş oldu. Galatasaray, grubundaki son karşılaşmasını 8 puan bulunan Lazio karşısında oynayacak.

5


Galatasaray'a liderlik için ise beraberlik yetecek. Diğer taraftan Galatasaray'ın, Marsilya karşısında aldığı zafer Avrupa'da geniş yankı uyandırdı. Özellikle Marsilya'nın ülkesi Fransa'da sarı kırmızılılara büyük övgüler geldi.

6


Galatasaray'ın, Fransız ekibi Marsilya'yı kendi evinde 4-2 önemli bir skorla yenmesi, Fransız basınında manşetlere taşındı. Fransız basını sarı kırmızılıların galibiyetini manşetlere taşıdı.

Galatasaray'ın Marsilya Zaferi Avrupa'da Manşetlere Taşındı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR