19.10.2024-21:43 (Son Güncelleme:19.10.2024-21:43)

Galatasaray'dan Tarihi Deplasman Galibiyeti

Galatasaray, Onvo Antalyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'de tarihi bir deplasman galibiyet serisi rekoru elde etti.

Galatasaray'ın Deplasmandaki Rekoru

Galatasaray, Onvo Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanarak, Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman galibiyet serisini gerçekleştirdi. Bu başarı, takımın dış sahada üst üste kazandığı 13. maçla geldi.

Lig Performansı ve Yenilmezlik

Önceki sezonun son 9 deplasman maçını galip tamamlayan Galatasaray, bu sezon da dış sahada oynadığı 4 maçta kayıpsız geçti. Cimbom, bu başarıyla Süper Lig rekoruna imza atmış oldu.

Antalya'ya gelirken 12 maçlık bir deplasman galibiyet serisiyle gelen Galatasaray, bu rekoru daha önce Fenerbahçe ile paylaşıyordu.

Yenilmezlik Serisi 10 Maça Çıktı

Galatasaray, bu galibiyetle puanını 25'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Trendyol Süper Lig'deki yenilmezlik serisi ise 10 maça yükseldi. Sarı-kırmızılı ekip, en son yenilgisini geçen sezonun 37. haftasında Fenerbahçe karşısında almıştı. Bu sezon toplamda 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Golcülerin Katkısı

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, Onvo Antalyaspor karşısında 2 gol atarak galibiyetin mimarlarından biri oldu ve Süper Lig'deki gol sayısını 4'e çıkardı. Takımın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ise maçta attığı röveşata golüyle dikkat çekti. Osimhen, bu sezon sarı-kırmızılı formayla ligdeki gol sayısını 3'e ulaştırmış oldu.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor ile Galatasaray karşılaşması öncesinde İcardi (9) ısınmak için sahaya çıktı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr