17.03.2021-15:02 (Son Güncelleme:17.03.2021-15:02)

Galatasaray'da Sistem Aynı Oyuncular Farklı

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim sistemi değiştirmeyecek. Sarı-kırmızılı takım, Çaykur Rizespor maçına çift forvetle çıkmayı düşünüyor.

Galatasaray yeni sistemini değiştirmeyi düşünmüyor. Teknik Direktör Fatih Terim, HES Kablo Kayserispor maçında uyguladığı çift forvet planıyla Çaykur Rizespor maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte bazı bölgelerde farklı isimlerin sahaya çıkması bekleniyor.

Galatasaray'da bu hafta içi 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Fernando Muslera, sarı-kırmızılı ekibin kalesii gole kapatacak. Savunma hattının solunda Marcelo Saracchi, sağında ise DeAndre Yedlin görev alacak.

Stoper ikili bu hafta da Marcao ve Luyindama'dan oluşacak. Savunma önünde ise Etebo forma giyecek.

Etebo'nun yanında ise Gedson Fernandes'in forma giymesi bekleniyor. Orta sahanın kanatlarında ise değişikliğe gitmeyi planlayan Fatih Terim, Emre Akbaba yerine sakatlıktan dönen Feghouli'yi ilk 11'de görev verecek.

Kayserispor maçına ikinci yarı girerek uzun süre sonra sessizliğini bozup 2 gol kaydeden Henry Oyekuru, Emre Kılnç yerine ilk 11'e geri dönmesini bekleniyor.

Galatasaray'da forvet hattında ise değişikliğe gitmeyi düşünmeyen tecrübeli teknik adam Fatih Terim, Mustafa Muhammed ve Radamel Falcao ile gol bulmaya çalışacak.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr