27.06.2022-09:38 (Son Güncelleme:27.06.2022-09:50)

Galatasaray transferde gözüne Marko Livaja'yı kestirdi!

Gelecek sezon transfer çalışmalarına son hız devam eden Galatasaray'da golcü transferinde gündeme son olarak gelen isim Hırvatistan'ın Hajduk Split takımının formasını terleten 28 yaşındaki santrafor oyuncu Marka Livaja oldu. Sarı kırmızılıların oyuncu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

Galatasaray'da teknik direktörün belli olmasından sonra transfer bombaları patlamaya başladı. Önemli hamleler yapan takımda son olarak gündeme gelen isim ise büyük yankı uyandırmış durumda. Sarı kırmızılıların gelecek sezona etkili bir kadro kurabilmek adına golcü transferine önem verdiği biliniyor. Bu anlamda transferde yakından takip edilen isim Hırvatistan'ın Hajduk takımında forma terleten 28 yaşındaki santrafor oyuncu Marko Livaja oldu. Futbolcunun transferiyle ilgili önemli gelişmeler söz konusu.


Girişimler başladı

Galatasaray'da geçen sezon oldukça etkisiz bir sezon geride kalırken problemli olan mevkilerden birisi de forvet oldu. Gol yollarında büyük sorunlar yaşayan takımda forvete transfer şart oldu. Sarı kırmızılılarda golcü transferinde ise gündeme oldukça sürpriz isimler geliyor. Galatasaray'da santrafor bölgesi için düşünülen isim ise Hajduk Split takımında forma giyen Marko Livaja oldu. 28 yaşındaki santraforu Galatasaray'ın yakından takibe aldığı, oyuncu ve kulübüyle temaslara başladığı öğrenildi. Şartların uyması halinde futbolcunun transfer edileceği bilgisi var. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmeler yaşanması muhtemel.


Kariyeri dikkat çekiyor

Livaja futbol kariyerinde pek çok takımın formasını terletti. Oyuncu Hajduk, Inter, FC Lugano, Atalanta, Rubin Kazan, Empoli, AEK Atina, Las Palmas gibi kulüplerde oynadı. Son olarak ise Hajduk Split'in yolunu tuttu. Ana mevkisi santrafor olan oyuncu on numara ve forvet arkası olarak ise görev alabiliyor. Ayrıca Güncel olarak Hırvatistan Milli Takımı'nın güncel oyuncusudur.

mesutspor79@gmail.com