24.09.2024-13:47 (Son Güncelleme:24.09.2024-13:50)

Galatasaray Paok maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Paok maçı nereden canlı izlenir şifresiz? GS Paok maç kadrosu Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Yunanistan ekibi PAOK ile evinde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’yi deplasmanda yenerek büyük moral bulan sarı kırmızılı takım arkasına aldığı iyi rüzgarı PAOK maçında da sürdürmek istiyor. Peki Galatasaray Paok maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Paok maçı nereden canlı izlenir şifresiz? İşte Avrupa Ligi’nde oynanacak olan GS Paok maç kadrosu…

Şampiyonlar Ligi Play-Off turundan elenerek UEFA Avrupa Ligi’ne kalan Galatasaray PAOK ile sezonun ilk maçına çıkacak. Hafta sonunda dev derbide Fenerbahçe’yi Kadıköy’de deviren sarı kırmızılı takım, Yunan temsilcisi karşısında kazanarak Avrupa zaferi yaşamak istiyor. Karşılaşma hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorları üzerinden Galatasaray Paok maçı hangi kanalda, Galatasaray Paok maç kadrosu, Galatasaray Paok muhtemel 11, Galatasaray PAOK bilet, Galatasaray Paok maçı saat kaçta gibi terimlerle sorgulamalar yapıyor.

Galatasaray Paok maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray Paok ile 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 22.00’de Rams Park’ta oynanacak.

Galatasaray Paok maçı nereden izlenir şifresiz?

Galatasaray Paok maçı canlı ve şifresiz olarak TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Paok maçı hakemi kim olacak?

Galatasaray Paok maçı hakemi İspanyol hakem Alejandro Hernandez olacak.


Galatasaray Paok muhtemel 11

Galatasaray Muhtemel İlk 11:

Günay Güvenç

Kaan Ayhan

Victor Nelsson

Davinson Sanchez

Ismail Jakobs

Lucas Torreira

Gabriel Sara

Barış Alper Yılmaz

Dries Mertens

Yuunus Akgün

Mauro Icardi

PAOK Muhtemel İlk 11:

Dominik Kotarski

Juan Sastre

Omar Colley

Tomasz Kedziora

Abdul Rahman Baba

Mohammed Mady Camara

Stefan Schwab

Kiril Despodov

Thomas Murg

Taison

Tarik Tissoudali

Galatasaray PAOK bilet fiyatları

Galatasaray, 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'da Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - PAOK maçı için bilet fiyatlarını açıkladı. Maçın bilet fiyatları, kategorilere göre değişiklik göstermekte olup aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

Premium Bilet: 18.500 TL

Deluxe Bilet: 17.000 TL

Lux Bilet: 16.000 TL

Classic Bilet: 15.000 TL

Kategori 1: 10.000 TL

Kategori 2: 7.500 TL

Kategori 3: 6.000 TL

Kategori 4: 4.500 TL

Kategori 5: 3.500 TL

Kategori 6: 2.500 TL

Kategori 7: 1.200 TL

Kategori 8: 1.000 TL

Galatasaray taraftarları ve futbolseverler, bütçelerine uygun kategoriden biletlerini temin ederek maçı canlı izleyebilirler.

Avrupa macerası buruk başladı

Galatasaray, bu sezon Avrupa serüvenine UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan başlamış, ancak İsviçre temsilcisi Young Boys'a karşı aldığı 3-2 ve 1-0'lık mağlubiyetler sonrası yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme kararı almıştı. Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk hafta maçında, yarın Yunanistan'ın PAOK takımını ağırlayacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne Moralli Başlıyor

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek moral depoladı ve ligdeki konumunu güçlendirdi. Bu galibiyetle birlikte rakibiyle arasındaki puan farkını açan sarı-kırmızılı ekip, Avrupa arenasındaki ilk maçında taraftarının önünde galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu karşılaşma, Galatasaray'ın turnuvada ne kadar iddialı olduğunu göstermek için önemli bir fırsat olacak.

muratcankilic@haber365.com.tr